Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 55

Thread: question

Hybrid View

  1. #1
    Member Since
    Apr 2007
    Posts
    454
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    Default question


    0 Not allowed!
    can u put urls in your sigs?
    :character00112:

  2. #2
    Member Since
    Sep 2005
    Location
    SE Kansas
    Posts
    28,160
    Thumbs Up
    Received: 255
    Given: 454

    Default


    0 Not allowed!
    Usually yes; I'll PM you the details regarding your particular situation.


  3. #3
    Sweets Guest

    Default


    0 Not allowed!
    I have a question about sig pic sizes, it says 600 X 200 or 3.9Kb, well Chiefster your sig pic is 34,319 bytes and mine is like 28,000 bytes but you have it set for 3.9??? no one will ever get a 600 X 200 that low in bytes and my sig is like 300 X 100..what's the problem?

  4. #4
    Member Since
    Sep 2005
    Location
    SE Kansas
    Posts
    28,160
    Thumbs Up
    Received: 255
    Given: 454

    Default


    0 Not allowed!
    Quote Originally Posted by Sweets View Post
    I have a question about sig pic sizes, it says 600 X 200 or 3.9Kb, well Chiefster your sig pic is 34,319 bytes and mine is like 28,000 bytes but you have it set for 3.9??? no one will ever get a 600 X 200 that low in bytes and my sig is like 300 X 100..what's the problem?
    I'll look into it.


  5. #5
    Member Since
    Mar 2007
    Location
    Read the name dumbass!!
    Posts
    13,343
    Thumbs Up
    Received: 24
    Given: 29

    Default


    0 Not allowed!
    Quote Originally Posted by Sweets View Post
    I have a question about sig pic sizes, it says 600 X 200 or 3.9Kb, well Chiefster your sig pic is 34,319 bytes and mine is like 28,000 bytes but you have it set for 3.9??? no one will ever get a 600 X 200 that low in bytes and my sig is like 300 X 100..what's the problem?
    Well, the problem there is that you have to have a heyer triple helix mega thread to be able to upload a 600xb pixel media hyper frame into a format that is available in a centurion OP rerouter with coaxial copper plated signature plates. Then you have the problem of being able to hack the mainframe under a backdoor encrypted firewall with norton uncle virus. so 28 000 bytes when is is set for a 3.9 results in a backword worm that brings you right back to where you started. The Chiefs kick ***!!

  6. #6
    Member Since
    Jul 2007
    Location
    Scottsdale, Arizona
    Posts
    1,852
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    Default


    0 Not allowed!
    Quote Originally Posted by Canada's #1 Chiefs Fan View Post
    Well, the problem there is that you have to have a heyer triple helix mega thread to be able to upload a 600xb pixel media hyper frame into a format that is available in a centurion OP rerouter with coaxial copper plated signature plates. Then you have the problem of being able to hack the mainframe under a backdoor encrypted firewall with norton uncle virus. so 28 000 bytes when is is set for a 3.9 results in a backword worm that brings you right back to where you started. The Chiefs kick ***!!
    AWESOME!!!!

  7. #7
    Member Since
    Sep 2005
    Location
    SE Kansas
    Posts
    28,160
    Thumbs Up
    Received: 255
    Given: 454

    Default


    0 Not allowed!
    Quote Originally Posted by Canada's #1 Chiefs Fan View Post
    Well, the problem there is that you have to have a heyer triple helix mega thread to be able to upload a 600xb pixel media hyper frame into a format that is available in a centurion OP rerouter with coaxial copper plated signature plates. Then you have the problem of being able to hack the mainframe under a backdoor encrypted firewall with norton uncle virus. so 28 000 bytes when is is set for a 3.9 results in a backword worm that brings you right back to where you started. The Chiefs kick ***!!

    LOL!! Funny stuff!


  8. #8
    Member Since
    Sep 2005
    Location
    SE Kansas
    Posts
    28,160
    Thumbs Up
    Received: 255
    Given: 454

    Default


    0 Not allowed!
    Here's ane excerpt from the Board rules. Where do you read 3.9kb?

    Signatures will need to be no more then 600 pix wide and 200 pix high; this is to ensure ample space to express individuality while preserving screen real-estate.


  9. #9
    Sweets Guest

    Default


    0 Not allowed!
    Upload Signature PictureYou may upload a new custom image using the controls below.

    Option 1 - Enter the URL to the Image on Another Website
    Option 2 - Upload Image From Your Computer
    Note: The maximum size of your custom image is 600 by 200 pixels or 3.9 KB (whichever is smaller).

  10. #10
    Member Since
    Sep 2005
    Location
    SE Kansas
    Posts
    28,160
    Thumbs Up
    Received: 255
    Given: 454

    Default


    0 Not allowed!
    Quote Originally Posted by Sweets View Post
    Upload Signature PictureYou may upload a new custom image using the controls below.




    Option 1 - Enter the URL to the Image on Another Website
    Option 2 - Upload Image From Your Computer

    Note: The maximum size of your custom image is 600 by 200 pixels or 3.9 KB (whichever is smaller).

    Ok, I thought you were referring to what you read in the rules; it's been a while since I uploaded a sig. I think here the difference is the format. I have uploaded my sig from www.imageshack.us in JPEG format. Are you uploading from a site or directly from your computers hard drive?
    Last edited by Chiefster; 07-17-2007 at 04:15 PM.


Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •